Studiecirkel & workshops i Göteborg Nya Skönhetsutövare

    Stöd och rådgivning i frågor som rör skönhetsbranschen samt kurser i ny företagande & mycket mer!

 I Göteborgs erbjuder vi individstöd och rådgivning i frågor som rör skönhetsbranschen

Vi är fristående från Göteborgs Stad och andra myndigheter. Vår roll är att finnas till för att ta över där samhällets ansvar inte räcker till. Vi arbetar med dessa saker och för att du som individ ska få det stöd du behöver.

• All rådgivning är kostnadsfri, Vi har tystnadsplikt, Det går bra att kontakta oss anonymt via Wikr, samt rådgivning på plats i Göteborg


PRIVAT RÅDGIVNING: 
Vi vänder oss till ny certifierade i skönhetsbranschen och skönhetsindustrin som ofta kallar sig entreprenörer eller återförsäljare jobbar med vissa skönhetsbehandlingar i Sverige, vårat fysiska skönhetsrådgivnings center ligger dock i Göteborg.


VÅRA MÅL:
vi arbetar på uppdrag och projekt som rör skönhetsbranschen. Vi erbjuder även chatt och telefonsamtal där vi har direktkontakt med den person som ärendet berör.
Du som är anhörig och har en fråga som rör skönhetsbranschen är välkommen att kontakta oss för råd och stöd samt samarbeten.
Microbeauty finns över hela världen
Vårt stöd består bland annat av information och vägledning, stöd i kontakter. 

Vårat rådgivningscenter för nya kvinnoföretagare erbjuder:

  • • Råd, info och stöd och baserat på din situation. Vi finns som stöd om du skulle vilja lämna klagomål till din lärare / företag mm samt rådgivning baserat på din situation samt vidarehänvisning om vad du ska göra för att inte hamna i liknande situationer i framtiden.

  • • Frågor som berör skönhetsbranschen , konsumenträttigheter , konsumentköp lagen och dina rättigheter och förutsättningar.

  • • Våra insatser utöver privata samtalsstöd är studiecirklar, nätverkande med andra frilansare / nya i skönhetsbranschen , workshops för olika skönhetsbehandlingar, kurser sociala medier för marknadsföra sina tjänster, hitta återförsäljare, Hur man tar professionella foton , SEO och logotyp design bland annat , skapar hemsida , online shop , visitkort och mycket mer!

 

 

 

 Studiecirklar, Workshops och kommande evenemang och kurser 2021:

 

Studiecirkel - Kvinnonätverk - Skönhets entreprenörer och Frilansande kvinnor i Göteborg

 

Studiecirkel - Kvinnonätverk i Göteborg -

Exempel på Aktiviteter 2021:

  •          

Rådgivningscenter för Frilansande Kvinnor i Göteborg

KVALITETSPRODUKTER

Hos Microbeauty kan du hitta produkter med hög kvalitet och förmånliga priser.

Vissa produkter kan du beställa hem, prova och få pengarna tillbaka fastän du provat varan! Produktsamlingen som har nöjdkundsgarati listas här!

PENGARNATILLBAKAGARANTI
FRI FRAKT

Vi erbjuder fri frakt och konkurrenskraftiga priser på produkter för salongen eller  utövare som jobbar med hår och skönhet.

Eller helt enkelt bara är intresserad av hår och skönhet.

VI LEVERERAR TILL SVERIGE

Leveranstiden kan variera från 1-2 veckor med hänsyn till corona och eventuella förseningar då vi använder postnord. Våra produkter skickas från vårat lager i Tyskland och då beräknas leveranstiden vara längre.