Gratis Microblading Kurs

Microblading utbildningen är & kommer alltid vara helt Gratis tack vare Scalpas Academins professionella Pmu-lärare som har lär ut kosmetiska pmu online och är helt gratis. Få tillgång till all nödvändig kunskap som krävs för att börja praktisera & öva på kosmetisk semi-permanent pigmenterings-teorin är en färdighet som kräver massa träning för kunnaä uppnå ( nej det räcker inte med en intensivkurs på 2-5 dagars med heltids-praktik för att kunna bli tillräckligt bra på manuell och maskintekniks inlärningen ,färgläran osv annat först. Scalpa.com är det enda företag i skönhetsbranschen som ja känner till som har vågat ge ut denna information gratis. onlinekursen innehåller massa tips och tricks från erfarna pmu-artister fördjupad information samt video inspelat material.
www.scalpa.com
erbjuder även gratis kurs i Pmu för läppar här 
KVALITETSPRODUKTER

Hos Microbeauty kan du hitta skönhetsprodukter med hög kvalitet och förmånliga priser.

Vissa produkter kan du beställa hem, prova och få pengarna tillbaka fastän du provat varan! Produktsamlingen som har nöjdkundsgarati listas här!

PENGARNATILLBAKAGARANTI
FRI FRAKT

Vi erbjuder fri frakt och konkurrenskraftiga priser på produkter för salongen eller  utövare som jobbar med hår och skönhet.

Eller helt enkelt bara är intresserad av hår och skönhet.

VI LEVERERAR TILL SVERIGE

Leveranstiden kan variera från 1-2 veckor med hänsyn till corona och eventuella förseningar då vi använder postnord. Våra produkter skickas från vårat lager i Tyskland och då beräknas leveranstiden vara längre.